Gruppetrening

For mange kan det være vanskelig å holde motivasjonen oppe når man trener alene. Velger du gruppetimer vil du oppleve en instruktør som både motiverer og leder deg gjennom timen, og mange opplever at de klarer å yte mer når de trener i gruppe sammen med andre enn på egenhånd. Det hjelper jo at du også må melde deg på timen.

Du ta del i et godt sosialt miljø når du trener på våre gruppetimer. Mange av våre medlemmer deltar på faste timer hver uke. Du blir derfor fort kjent med dem som du trener sammen med, hvis du ønsker det.

Vi kan tilby et stort utvalg av gruppetreningstimer tilpasset både inaktive, mosjonister, eldre og godt trente. De fleste gruppetimene våre består av forskjellige former for styrke- eller kondisjonstrening, eller en kombinasjon. I tillegg har vi et godt utvalg av gruppetimer med fokus på dans, koordinasjon, balanse, uttøyning og bevegelighetstrening. På formiddagen kjører vi mange gruppetimer spesielt tilrettelagt for våre voksne medlemmer.

Les Mills

Mange av våre gruppetreningstimer er utviklet av Les Mills som er verdens ledende produsent av gruppetreningsprogrammer.

Vi har følgende Les Mills timer på timeplanen: BODYBALANCE™, BODYATTACK™, CX WORX™, SH’BAM™, GRIT™, LES MILLS TONE™, SPRINT™ og BODYPUMP™.

Watt sykling

For oss er det viktig at du som medlem får best mulig effekt ut av den treningen du legger ned her hos oss. Ved å trene riktig vil du også oppnå resultater. Watt-trening gir deg god kontroll over treningsøkten din, og hva er vel mer motiverende enn å se at du selv blir litt bedre for hver eneste uke?

Vi har følgende spinning timer på timeplanen: Spinnvilt, Watt’s Up og Sprint.

Yoga og Pilates

I våre små saler har vi både Pilates og Yoga. Dette er timer med enkle kroppsøvelser, der pust, fokus og konsentrasjon er i høysetet samtidig som det er fysisk trening. Mykhet, smidighet og bevegelighet er ord som beskriver målet med disse timene.

Andre gruppetimer

Vi har også andre gruppetimer som er til stor glede og nytte. Med Zumba og Family Latino får du danset deg glad, økt din koordinasjonsevne og kondisjon i en time med masse god musikk som setter dansefoten i gang umiddelbart. Vi har også Family Tabata og styrkesirkel. Dette er sirkeltreninger, med ulike treningsstasjoner og øvelser som det rulleres på. Family Tabata er oppe i vektsalen på Løkka eller i Veksthuset på Sannidal Express. Styrkesirkel er i gruppesal på Løkka. Family Fitness har ansatte med ulik bakgrunn og vår fysioterapeut Marthe har også egne timer for skulder/nakke og styrke/balanse.

Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem