Kjære medlem!

Vi har nå fått vite at vi, etter planen, kan få åpne sentrene våre 15.juni. Vi er selvfølgelig litt skuffet over å ikke få komme i gang ila mai, men er lite vi kan gjøre med det!

Vi får altså ikke trene inne, men vi har mange muligheter når det gjelder ute-trening! Vi har den store, flotte plassen ute i Sannidal, hvor det er helt nydelig å trene når været tilsier det (har ikke vært noe problem til nå). Her vil vi kjøre mange gruppetimer den neste mnd, og håper dere vil være med på det!

Mange har benyttet seg av «Hjemmetreningsgruppen» vår, hvor det nå ligger en haug med videoer dere bare må fortsette å benytte dere av. Mange har fått testet ut timer de ellers ikke ville prøvd, hadde det ikke vært for LIVE-streamene/videoene vi har lagt ut. Flere har til og med sagt de har fått trent mer enn vanlig på denne måten...enkelt, rett hjem i stua;)

Dette gjelder selvfølgelig ikke alle! Vi vet det er mange av dere som liker best å trene på egenhånd. Alle som har spurt har fått låne med utstyr med hjem, men vi vil veldig gjerne få til et utetreningstilbud for dere også. Vi jobber med litt forskjellige løsninger, som ivaretar smittevernhensyn, som jo blir et større tema når utstyr skal benyttes. Ifbm dette vil vi gjerne høre fra deg, hva savner du mest? Og hva kan vi gjøre for deg, din helse og trening, innenfor de rammene vi har?

Når sentrene omsider åpner igjen, vil vi starte opp med et betydelig antall færre medlemmer enn vi hadde i mars, samtidig som kravet til bemanning vil øke. For å kunne tilby trygg og god trening og gode åpningstider,  må vi gjøre alt hva vi kan for å få medlemstallet opp igjen ila høsten. Selv om vi føler vi har gjort det vi kan, er det ikke alle som har fått et tilbud som de mener er tilstrekkelig for seg. Vi håper derfor dere vil ta imot denne formen for kompensasjonen fra oss, med åpne «Family-armer»:

Dere får gi bort gratis trening tilsvarende den perioden du har betalt medlemsavgift mens sentrene har vært stengte! Altså, har du betalt 3 mnd, kan du gi bort 3 mnd gratis trening til en venn/kollega/nabo/kjærste/bestemor (som er fastboende og ikke medlem fra før), evt 1 mnd til 3 venner. Vennen(e) får eget medlemskort, men er ikke bundet til videre trening om de ikke ønsker det. En «treningsvenn» øker sjansene for å lykkes med treningen, så dette er vinn-vinn:) Forhåpentligvis vil dette også bidra til at vi skal kunne komme oss gjennom denne tøffe tiden, så vi kan tilby deg treningen i mange år fremover!

Håper å se mange av dere på ute-trening den neste mnd (se timeplan)!

Hold avstand, vask hender, og pass på deg selv og andre...så vi alle kan sees fra 15.juni:)

Varm hilsen fra Team Family Fitness

Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem