Kjære alle medlemmer!

Som dere helt sikkert allerede vet, har vi blitt pålagt å midlertidig holde sentrene stengt grunnet korona epidemien. Her er en liten statusoppdatering til alle våre medlemmer.

Det aller viktigste vi kan gjøre i denne situasjonen, er å ta vare på deg som medlem, ved å opprettholde et tilbud til deg og din helse. Samtidig må vi gjøre alt det vi kan for at dere og våre ansatte skal ha et senter og en jobb å komme tilbake til når denne situasjonen er over.

 Vi har opprettet en gruppe på facebook: “Hjemmetrening for medlemmer – Family Fitness”. Her streamer vi trening LIVE, legger ut ”Dagens økt”, poster timer/økter fra Les Mills/Zumba, kommer med treningstips+++. Her vil vi også gjerne ha en dialog med dere medlemmer, hvor dere veldig gjerne må komme med ønsker og kanskje dine egne treningstips/motivasjon til andre i gruppa.

Via en av våre leverandører kan vi nå tilby en gratis treningsapp – Digital Coach. Denne kan benyttes på alle nettlesere, mobil og pc. Her finner du daglige oppdateringer av nye treningsøvelser, hvis du ønsker supplement til det VI publiserer i Hjemmetreningsgruppa. Her er linken: https://go.lifefitness.com/wod

 Det er selvfølgelig veldig motiverende for oss midt oppi dette, når vi hører og føler det er like viktig for dere som for oss at vi fortsatt ER når vi får muligheten til å åpne sentrene igjen. Det hjelper veldig på klumpen i magen som kommer nå når oppsigelsene blir flere.

 Vi kan bare be ydmykt om at så mange som mulig, som har økonomisk mulighet til det selvfølgelig, lar trekkende gå som normalt i denne kritiske perioden. Vi kan til gjengjeld love at vi skal bruke tiden på å finne gode løsninger for alle våre medlemmer, sånn at DU skal føle at du får nok tilbake!

Vi gjør alt vi kan for å trygge fremtiden, så vi igjen kan åpne dørene og se dere hos oss igjen, når myndighetene tillater det.

I mellomtiden; hold dere friske og aktive, og ta vare på dere selv og hverandre!

Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem