Kjære medlem!

Høsten er definitivt godt i gang her i Kragerø, og mange treningsglade mennesker fyller opp lokalene våre.
Det digger vi!

De siste par årene har vi virkelig fått se hvor fantastiske medlemmer vi har her på Family Fitness! Det er ingen tvil om at mange har bidratt gjennom vanskelige tider under korona-situasjonen. Dette gjelder både ansatte, frivillige og dere medlemmer. Sammen har vi holdt Family flytende. Treningsglade ansatte gikk på ren dugnadsånd et lite steg ut av komfortsonen for å filme inn gruppetimer til hjemmetrenings-siden vår, det var for mange medlemmer et kjærkomment tilbud i en kjip tid.

Vi i Family har et stort hjerte for folkehelse. Trening er like viktig som å pusse tennene! Og uansett livssituasjon, helse, vondter (enten det er vondt i viljen, eller vondt i kroppen) - så ønsker vi å gjøre det VI kan for at du skal fortsette å kunne utvikle den bevegeligheten, kondisjonen, styrken og helhetlige helsen som vi synes dere fortjener.

Tidligere var det vanlig praksis å øke medlemsprisen årlig i henhold til konsumprisindeksen - men av ulike årsaker har vi ikke økt prisene våre på over 12 år. Vi har klart å gi dere lave priser i lange tider, men ser at de siste årenes utfordringer gjør at vi nå må ta noen grep. Vi foretar derfor nå en prisjustering - og setter opp prisen på alle ordinære medlemskap med 50kr. 

Dere som fremdeles er i fremdeles er i bindingstiden deres, beholder prisen dere har meldt dere inn på, og vil først prisjusteres når bindingstiden går ut. 

Men dersom noen ønsker å forlenge bindingstiden sin til den GAMLE prisen, er det anledning for å gjøre en innbetaling for HELE medlemskapet for 1 år. Ta isåfall direkte kontakt med oss på mail: post@familyfitness.no

Dette grepet gjør at vi blir rustet til å klare å holde sentrene våre åpne og gi dere et godt treningstilbud også i årene som kommer - ved at vi får betalt de dyre strømregningene i tiden fremover. Vi håper på forståelse for dette.

Husk å sjekke nettbanken at maksbeløpet ligger slik at det er i samsvar med beløpet som skal trekkes for å unngå betalingspåminnelse og purregebyr. De nye prisene for ordinære medlemskap vil se slik ut:

Ny pris Premium medlemskap: 545,-
Ny pris Senior/Honnør medlemskap: 445,-
Ny pris Student/Ungdom medlemskap: 345,-

De tidligere Xpress-medlemskapene vil også økes med 50kr.

Med ønske om en fortsatt fin treningshøst til alle våre flotte medlemmer.
Fra alle oss her på Family Fitness.

Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem