Dette har blitt en kjær tradisjon her hos oss på Family Fitness - og det gleder oss at vi også i år kan invitere dere FANTASTISKE medlemmer til en real nissefest. Pepperkaker og litt annen julekos til kaffen er tilgjengelig for alle medlemmer hele dagen -

Men det er når klokken slår 17.00 at den virkelige moroa begynner! Vi vet at mange av våre medlemmer har sine faste favoritter når det kommer til gruppetimer - derfor benytter vi enhver anlending til å gi dere små, forsiktige dytt til å teste ut NYE ting ;) Hvem vet? Kanskje du går hjem med enda en ny time du har lyst til å få inn som en del av din ukentlige treningsrutine...

Vi kjører på med Gruppetime-NisseMix og her er det anledning til å melde seg på både Del 1 og Del 2. Det er også lov til å stå over en eller flere av gruppetimene dersom du av ulike årsaker ikke kan delta på alle.

Hele ettermiddagen vil det også være ulike artige aktiviteter som foregår oppe i 2.etg. 
Her kan dere vinne ulike flotte premier som vi deler litt av nå utover uken som kommer. 
FØLG MED!

Kanskje noen også vil benytte anledningen til å slå rekordene fra "STRONGER" - og få navnet sitt på WALL OF FAME oppe i resepsjonen?

Kvelden avsluttes kl.20.30 med trekninger av premier blant kveldens deltagere!

Vi tror og håper at dette blir en helt super nissefest - og gleder oss MASSE til å bjuda på av oss selv for  anledningen =) 

Velkommen!

Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem