Ja DU ja...:)

Du som er topp motivert og vet akkurat hva og hvordan du har tenkt til å ta fatt på treningen, OG du som kanskje har tenkt på å bli medlem en stund, men fortsatt sitter "på gjerdet". Kanskje har du prøvd å komme i gang med "denna treninga" før uten å lykkes, kanskje har du noen skader/vondter som du er litt usikker på hvordan du skal navigere deg rundt, eller kanskje økonomien presser på litt ekstra akkurat nå. 

Det vil alltid være mange grunner til at man kvier seg litt for å starte opp med noe nytt. Men vi håper du gir oss muligheten til å vise at det er verdt å bruke de hundrelappene i måneden på å sette nettopp helsa di først. 

Hos Family er vi et team bestående av ernæringsfysiolog, personlige trenere, utdannede instruktører og fysioterapeuter. Vi jobber tverrfaglig for å gi deg den veiledningen og hjelpen som DU trenger for å få et godt treningsutbytte. Vi har mange spennende gruppetimer HVER uke, du har tilgang til 2 treningssentre for prisen av 1, og vi har lange åpningstider (05-23.00 HVER dag, HELE året!).

Og enten du finner ut at du trives best med å trene for deg selv, om du ønsker tett oppfølging av ernæringsfysiolog og PT, om du hopper innom en gruppetime eller to, eller om det er mest den sosiale kaffekoppen på slutten av økta som gjør at det frister å komme hit til oss - så håper vi at 2023 er året vi ser DEG på trening!

Start gjerne med å kontakte oss for en helt uforpliktende prat, evt må du gjerne sende oss mail: post@familyfitness.no

Velkommen til overskudd, helse, trivsel og velvære...velkommen til oss;)

Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem