Om oss

Velkommen til Family Fitness, velkommen til en hverdag der trening er trivsel! At du føler deg vel hos oss er en av våre høyeste prioriteter. Vi er genuint opptatt at du skal ha det bra og lykkes med treningen!

Uansett utgangspunkt har vi et tilbud som passer for deg. Hos oss kan du trene styrke, cardio, stabilitet eller bevegelighet i gruppe, individuelt eller med personlig trener. 

Dyktige intruktører, servicemedarbeidere, personlige trenere, fysioterapeut og ernæringrådgiver står til disposisjon...men DU må ta valget! Velg å prioritere din fysiske og metale helse, for deg selv og de rundt deg.

Det viktigste du gjør når du skal komme i gang med trening, er å finne en treningsform du liker. Har du ikke det klart for deg ennå, så anbefaler vi at du starter med et åpent sinn, test forskjellige timer og opplegg, vi har SÅ mange muligheter! Sørg for å ikke overdrive den første tiden, kroppen må tilpasse seg den økte belastningen, det må hodet også. Start rolig og deretter øk på når lysten til det kommer. I tider det er vanskelig å snike inn trening, lov deg selv å holde på 1 økt per uke, selv om det blir en kort en. Blir du ikke ”hekta”, spør oss om tips!

Håper vi sees på trening!

Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem