Personlig trener

Hans-Christian Roll

Hei, jeg heter Hans-Christian Roll og har jobbet som Personlig Trener på Family Fitness siden 2003. Trening har vært en stor del av livet mitt så lenge jeg kan huske. Gjennom barne- og ungdomstiden var jeg aktiv innen friidrett, alpint, langrenn, seiling og tae-kwan-do, samtidig som jeg begynte med styrketrening som 14-åring. Etter 15 år med styrketrening begynte jeg å konkurrere innen kroppsbygging i 2003, og nådde mitt mål i 2006, overall winner i NM.

Jeg har kurs i personlig trening og funksjonell trening. Hovedutdannelsen min er innen et helt annet felt, men hobbyen ble til livsstil og full jobb og jeg har ikke sett tilbake.

Jeg håper jeg kan være til inspirasjon og motivasjon for deg, uansett om du akkurat har begynt å trene eller om du er viderekommende. Teknikk og mestringsfølelse er viktig for alle uansett nivå. Alle skal få en god følelse etter å ha trent, og jeg skal gjøre det jeg kan for at du skal komme dit, i tillegg til å nå dine mål, store eller små.

Ta kontakt for et uforpliktende møte så kan vi finne ut sammen hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Tlf: 93008877
E-post: hcroll@online.no


Mathilde M. Skoglund

Tlf: 92614745

E-mail: mathilde.skoglund@gmail.com

Nettside: www.smartlivsstil.no


Jeg hjelper deg til bedre livskvalitet!

“Treningsfilosofi”: 

Resultatene kommer når du finner riktig balanse mellom trening, kosthold og hvile.

Mange år med sykdom har gitt meg erfaring med å jobbe målretta mot bedre livskvalitet. Gjennom min bachelor i folkehelsearbeid og PT-utdannelse har jeg tilegnet meg bred kompetanse innen helse, kosthold og trening.

Mine fagfelt er:

  • Trening for smertelindring
  • Livsstilsendring
  • Kostholdsveiledning
  • Varig vektendring
  • Muskelvekst

Grunnutdanning:

  • Bachelor i folkehelsearbeid med breddefag i ernæring, ved Universitetet i Agder
  • Personlig trenerutdannelse, ved Universitetet i Agder.

Å endre livsstil og vaner handler ikke om å nekte seg ting man liker, men å gjøre mer av det man kjenner er bra. I det øyeblikket du slutter å tenkte på alt du ikke burde gjøre, men heller fokuserer på å gjøre mer av det som er bra for deg. Da vil du oppnå økt livskvalitet. 

Jeg tror de fleste har kjent på følelsen av å være tappa for energi. Eller at smerter i kroppen kan skape begrensninger i hverdagen. Noen har det sånn alt for ofte. Har man smerter i kroppen, kan det være skummelt å starte opp med trening på egenhånd. Hva bør man gjøre, og hva bør man styre unna. Å endre kostholdet er heller ikke like enkelt, med alle rådene som florerer der ute. Samt matindustrien som har en tendens til å spille på vår naivitet og manglende kunnskap. 

Av og til kan det være vanskelig å gjøre endringer på egenhånd, og av og til trenger man veiledning av noen med kompetanse på området. Gjennom tilrettelagt trening og kosthold vil du oppnå blant annet smertelindring, mer energi og bedre humør. Ta kontakt hvis dette er noe for deg!

Paola Halvorsen

E-mail: paolahalvorsen@gmail.com


Utdanning
Fitness Basis, NIH (Norges Idrettshøgskole)
Sertifisert Sprint Instruktør, Les Mills

Kostholdskunnskap, NIH
Sertifisert Kostholdsveileder, NIH

Treningsfilosofi
En god helse er det viktigste du kan eie. Fysisk aktivitet gir oss mange gode helsegevinster, noe som er godt veldokumentert. Mitt fokus ligger i å bidra til å skape en varig livsstilsendring hos mine kunder, fremfor dietter og raske løsninger. En sunn og frisk kropp gjør deg ikke bare bedre rustet til å takle hverdagens utfordringer og påkjenninger, men er også med på å bidra til en bedre mental helse. Trening for meg er ikke bare en jobb, men også en lidenskap og hobby. Det å kunne bidra til en bedre folkehelse, og hjelpe andre mennesker til å oppnå mestringsfølelse gjennom bedre resultater, er noe som gjør at jeg brenner for faget.

Hva får du hvis du trener med meg?
På mine timer vil du alltid bli møtt med et smil, og sammen skal vi skape god treningsglede. Du vil alltid stå i fokus, der både øvelser, treningsform og opplegg er tilpasset og rettet spesifikt mot deg. For meg er det å finne glede gjennom fysisk aktivitet like viktig som at treningen er faglig forankret.


Karsten Svendsen

Hei!  Jeg heter Karsten Svendsen og jeg jobber som personlig trener på Family Fitness.

Jeg har vært aktiv innen fotball fra barndom til midten av tyveåra. I tenårene fikk jeg også øynene opp for styrketrening. Jeg er sertifisert gruppetime instruktør innen GRIT strength, plyo og Cardio, og har jobbet med det på Family Fitness de siste årene. Har også satt opp diverse sirkeltreninger og tabata timer som er CrossFit inspirert. 

I 2018 utdannet jeg meg til personlig trener på AFPT , hvor jeg gikk ut med beste karakter på praktisk eksamen. Jeg er utdannet PT på nivå 4 og kan hjelpe deg på ulike typer styrketrening og kondisjonstrening. Jeg kan hjelpe deg med opptrening etter skader,eller jeg kan hjelpe deg å bli den beste utgaven av deg selv, for å nå et mål eller en konkurranse.  Mitt motto er «bli bedre på det du ikke er god på. Gjør dine svakheter til styrker.».  Ta kontakt med meg for en prat så skreddersyr jeg et program til deg, utifra dine mål og behov.

Ring tlf: 47388609 eller send epost til karsten_svends1@hotmail.com for et uforpliktende møte eller samtale.


Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem