Personlige Trenere

Hans-Christian Roll

Hei, jeg heter Hans-Christian Roll og har jobbet som Personlig Trener på Family Fitness siden 2003. Trening har vært en stor del av livet mitt så lenge jeg kan huske. Gjennom barne- og ungdomstiden var jeg aktiv innen friidrett, alpint, langrenn, seiling og tae-kwan-do, samtidig som jeg begynte med styrketrening som 14-åring. Etter 15 år med styrketrening begynte jeg å konkurrere innen kroppsbygging i 2003, og nådde mitt mål i 2006, overall winner i NM.

Jeg har kurs i personlig trening og funksjonell trening. Hovedutdannelsen min er innen et helt annet felt, men hobbyen ble til livsstil og full jobb og jeg har ikke sett tilbake.

Jeg håper jeg kan være til inspirasjon og motivasjon for deg, uansett om du akkurat har begynt å trene eller om du er viderekommende. Teknikk og mestringsfølelse er viktig for alle uansett nivå. Alle skal få en god følelse etter å ha trent, og jeg skal gjøre det jeg kan for at du skal komme dit, i tillegg til å nå dine mål, store eller små.

Ta kontakt for et uforpliktende møte så kan vi finne ut sammen hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Tlf: 93008877
E-post: hcroll@online.no


Emma Sten Rowlands

Mitt navn er Emma Sten Rowlands og jeg har lang erfaring som PT og  gruppeinstruktør. I 10 år har jeg jobet som personlig trener og PT leder i både Oslo og i England. Gjennom flere år i bransjen, har jeg møtt på mange ulike mennesker med forskjellige utfordringer.

Sammen med mine kunder har jeg vært med å realisere drømmene deres om 50 kg vektnedgang, bli sterkere i ulike øvelser, hjulpet med belastning/arbeidsskader og flere ulike caser.

Jeg er en positiv og energisk PT som elsker å hjelpe andre både innen kosthold, men også innen trening. Jeg har bred erfaring med styrketrening, konkurrert og mye erfaring fra crossfit, rehabilitering etter en stygg rygg operasjon og generelt god på ulike skader.

Ta gjerne kontakt med meg, dersom du ønsker å trene sammen med meg!

Utdanning:

Bachelor i ernæring, Bachelor i fysisk aktivitet og ernæring, Pedagogikk

Mine fagfelt:

Crossfit, skader, vektnedgang, styrketrening, kosthold

Kontakt:

Tlf: 97414200

Email: emmastenr@gmail.com


Paola Halvorsen

E-mail: paolahalvorsen@gmail.com


Utdanning
Fitness Basis, NIH (Norges Idrettshøgskole)
Sertifisert Sprint Instruktør, Les Mills

Kostholdskunnskap, NIH
Sertifisert Kostholdsveileder, NIH

Treningsfilosofi
En god helse er det viktigste du kan eie. Fysisk aktivitet gir oss mange gode helsegevinster, noe som er godt veldokumentert. Mitt fokus ligger i å bidra til å skape en varig livsstilsendring hos mine kunder, fremfor dietter og raske løsninger. En sunn og frisk kropp gjør deg ikke bare bedre rustet til å takle hverdagens utfordringer og påkjenninger, men er også med på å bidra til en bedre mental helse. Trening for meg er ikke bare en jobb, men også en lidenskap og hobby. Det å kunne bidra til en bedre folkehelse, og hjelpe andre mennesker til å oppnå mestringsfølelse gjennom bedre resultater, er noe som gjør at jeg brenner for faget.

Hva får du hvis du trener med meg?
På mine timer vil du alltid bli møtt med et smil, og sammen skal vi skape god treningsglede. Du vil alltid stå i fokus, der både øvelser, treningsform og opplegg er tilpasset og rettet spesifikt mot deg. For meg er det å finne glede gjennom fysisk aktivitet like viktig som at treningen er faglig forankret.


Karsten Svendsen

Hei!  Jeg heter Karsten Svendsen og jeg jobber som personlig trener på Family Fitness.

Jeg har vært aktiv innen fotball fra barndom til midten av tyveåra. I tenårene fikk jeg også øynene opp for styrketrening. Jeg er sertifisert gruppetime instruktør innen GRIT strength, plyo og Cardio, og har jobbet med det på Family Fitness de siste årene. Har også satt opp diverse sirkeltreninger og tabata timer som er CrossFit inspirert. 

I 2018 utdannet jeg meg til personlig trener på AFPT , hvor jeg gikk ut med beste karakter på praktisk eksamen. Jeg er utdannet PT på nivå 4 og kan hjelpe deg på ulike typer styrketrening og kondisjonstrening. Jeg kan hjelpe deg med opptrening etter skader,eller jeg kan hjelpe deg å bli den beste utgaven av deg selv, for å nå et mål eller en konkurranse.  Mitt motto er «bli bedre på det du ikke er god på. Gjør dine svakheter til styrker.».  Ta kontakt med meg for en prat så skreddersyr jeg et program til deg, utifra dine mål og behov.

Ring tlf: 47388609 eller send epost til karsten_svends1@hotmail.com for et uforpliktende møte eller samtale.


Family Fitness

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem